Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. október 17., szombat

Rozsa Flores Eduardo élettársa, menyasszonya is csatlakozott beadványomhoz

Linda, Eduardo élettársa is csatlakozott az Eu parlamentbe benyújtott petíciómhoz, amihez már előzőleg csatlakozott Mario Tadic, és többen küldtek anyagokat, bizonyítékokat Bolíviából.
A beadványom célja , a nemzetközi jogászokból és szakértőkből felállított vizsgálóbizottság létrehozása.
Hiszem, hogy az Európai Unió fő célja között nevesített emberi jogok védelme , ez esetben is megfelelő okot fog adni a vizsgálóbizottság felállításához. Az igazság, csak ebben az esetben fog kiderülni, tekintettel arra, hogy a bolíviai hatóságok az emberi jogokat semmibe veszik. Kegyetlenül kivégeznek embereket, kegyetlenül megkínoznak fogvatartottakat, mindazok ellenére, hogy minden hatályos Emberi jogi egyezményt ratifikáltak. Az Unió pedig, a 98 milliárd dolláros segélyének folyósításának alapjául ezt a kitételt szabta Bolíviának. Az emberi jogok betartását, és a koka termesztés csökkentését. Bolívia elnökének Evo Moralesnek, egyik sem sikerült.
Immár két európai igazságügyi orvosszakértői szakvélemény , egymástól függetlenül megállapította, hogy Bolíviában az alapvető emberi jogok megsértése következett be, kegyetlenül, meggyilkoltak, megkínoztak védtelen embereket.


 

Nincsenek megjegyzések: