Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. február 26., péntek

Ügyészségi razzia a börtönben bolív módra



Csütörtökön reggel 5.00 órakor, La Paz, San Pedro börtönben cellaátvizsgálást tartott a bolíviai ügyészség, a különleges egység katonái és a titkosszolgálat.
Hatalmas erőt, több mint 100 embert vonultattak fel, természetesen a börtönigazgató engedélye és hatályos jogszabályokat megszegve bírói parancs nélkül. Tóásó Előd, Mario Tadic, Gelafio Santiesteban, Juan Carlos Gueder y Alcides Mendoza ( mindannyian a " terrorista " ügy miatt vannak előzetes letartoztatásban ) celláiban.
Egyiküket sem engedték be a cellájukba, így azt tettek be amit akartak, illetve azt vittek be amit akartak. Hatósági tanú sem volt jelen. A nyomozóhatóságnak nincsen hatásköre előzetes letartoztatott személynél " házkutatást" tartani, csak parancs, és hatósági tanú birtokában, jelenlétében. Ebben a speciális esetben, pedig a börtönigazgató engedélyre is szükség van.
Tóásó Előd összes személyes leveleit, amit az elmúlt hónapokban kapott itthonról, zenei CD-it, kazettáit, amit küldtünk neki -elvették. Mindent ami egy csepp vigaszt, egy kis hazát jelent neki. Máriótól is hasonlókat vettek el.
Juan Carlos Gueder y Alcides Mendoza személyes tárgyain túl, a náluk található készpénzt , bankkártyát és egyéb értéktárgyakat is elkobozták.
A fiatal ügyésznő aki vezette a cellakutatást, a biankó jegyzőkönyvet nem tudta aláíratni Elődékkel, hiszen ők annak tudatában, hogy illegális és megfélemlítésre irányuló cselekmény részesei, nem szignózták ezt.
9.30 -ig tartott a kutatás, és ezt követően Gueder-t és Mendozat sötétzárkába , a Grullába ( Előd 1,5 hónapig lakott itt ) záratták, mivel nyilatkoztak a sajtónak, az eljárással kapcsolatosan. 
Ezt követően Előd és Márió ügyvédje feljelentést tett az ügyészségen az illegális és félelemkeltő-fenyegető akcióval kapcsolatosan, valamint a begyűjtött személyes tárgyak visszaszolgáltatását kérte. Tudni kell azonban, hogy Előd személyes tárgyait, sem a meggyilkolt Magyarósi Árpád, Mike Dwyer és Rózsa Flores Eduardo személyes tárgyait a mai napig nem szolgáltatták vissza. Az eset nagy médiavisszhangot kapott, hiszen még a Bolíviában megszokott illegalitásokat is felülmúlta az eljárás. A Magyar Köztársaság tiszteletbeli konzulja, ahogy a tudomására jutott az eset, haladéktalanul a börtönbe sietett, hogy biztosítsa Elődöt, hogy úgy a kormánya, mind a hozzátartozói tudnak az esetről, és figyelnek rá.
Marcelo Sosa , az ügyet vizsgáló ügyész nyilvánosan tagadja, az akció létét, és ígéretet tett a kivizsgálására.
A kérdés csupán az, hogy mit keresnek a különleges erők és a szolgálatok 5 letartoztatott cellájában ( fejenként 20-20 ember ), állítólag bizonyítékhalmazzal rendelkező ügyészek, minek gyűjtögetnek, olyan személyes tárgyakat, amik többszörös biztonsági vizsgálaton túlesve, többheti visszatartás, és átvizsgálás után kerülnek, a hazájuktól 11.000 km-re raboskodó emberekhez.


Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!! 
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 555 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit@toasoelod.com

Emlékeztetőül felteszem, hogy ugyanezek az emberek mit műveletek vele, 2009. április 16-án. 


11 megjegyzés:

Gondolatok írta...

Előd sajnos terrorista. Senki nem kényszerítette arra, hogy a zsidóval állig felfegyverezve külföldre utazzon. Ülje le a teljesen jogos büntetését, utána hazajöhet.

freeelod írta...

Kedves BG és társai !! Eltérően a ti szokásaitoktól én közzéteszem a megjegyzésed, bár a megszokott rasszizmus, tudatlanság és butaság árad belőle. Nem gondolod hogy a magyar jövő név nem illik hozzád? Gyűlölködő, hazug cikkeidért egyszer valahol számot fogsz adni !! Halott emberekről állítasz valótlanságokat, és sérted családjaik gyászát. És miért?? Mert valamikor véleménykülönbség alakult ki köztetek??
Szerintem te nagyobb fegyveres kiképzést kaptál mint Előd és a te bűnöd is jelentősebb mint az Elődé !!
Mond ki nyugodtan !! Szerinted a székely nem magyar !
Azt gondolom, hogy gyávák vagytok, lepedőakrobaták, akik csak a monitor mögé bújva gyalázkodtok. Ha felhívom BG-t ijedtében leteszi a telefont. Nem mersz szemtől szembe ideállni elém !!
Már ugyan mitől terrorista Előd?? Mert az Evo azt mondta?? Vagy te ?? És mi a magyar jövő ! A szocializmus ???

Unknown írta...

Mely címre kell küldeni Elődnek holmit hogy azt meg is kapja??? ha valaki leírná nekem a címet azt megköszönném. kérem úgy leírni ahogy majd a borítéka fel kell írnom. köszike.
p.s.: Magyarjovo. te egy pöcs vagy!

Győrkös I. (MNA) írta...

A börtönben nem szükséges bírói, parancsnoki, ügyészi engedély ahhoz, hogy a zárkát ellenőrízzék! - Honnan vette ezt a marhaságot Tóásó Előd vagy aki kitalálta? - Az utolsó zárkaőr is bármikor ellenőrízheti a rabot, éppen azért, hogy a szőkést megakadályozza vagy a tiltott tárgyat elkobozza a zárkalakótól.
Tóásó Előd egy közönséges kalandor volt, akit nem volt nehéz rábeszélni a könnyű pénzkeresetre. (Sok erdélyi van így, sajnos...)

Molnár Balázs írta...

Ha Te a másfajta, Neked nem tetsző véleményeket törlöd vagy kommentálod, akkor mi a fenének tartod fenn ezt az oldalt?
Vagy esetleg PÉNZGYŰJTÉSRE, KOLDULÁSRA használod?
Visszaélsz az emberek jószívűségével?
Mi a fenének ment el az őslakos indiánok ellen harcolni az Előd? Jónéhány fotó látható róla, hogy pózol... - hát ezt fizeti most meg, a hülyeségét.
Ti csak lejárattátok a magyarságot ország-világ előtt. Szégyelljétek magatokat, nyomorult kalandorok!

freeelod írta...

Molnár Balázs !

Én minden megjegyzést eddig is és a jövőben is közzé teszek. A szavaid, a rágalmazásaid téged minősítenek, olyan vagy amiket leírsz.

Györkös István !

Egy országban sincs joga a titkosszolgálatnak éjszaka, fegyverrel a fogvatartottakat bántalmazni. A fogvatartottak ellenőrzésének a joga a BV-é, minden egyéb szerv engedéllyel mehet be.
Eredendő utálatod ismerjük, rágalmazásaidra majd idővel visszatérünk.

Egy valamit nem értek, minek olvassátok a blogom, ami egy olyan emberről szól akit ti gyűlöltök, és egy olyan országról amit imádtok :)

Ne ítélj, hogy ne ítéltess

Tóásó Edit

Erika írta...

Nem nagyon szeretek velemenyeket irogatni...de ez mar serto amit egyesek allitanak kijelentenek!!!!Aki nem ismerte es ismeri Fiukat es Elodot az ne mondjon velemenyt...es ne sertegessen ezzel senkit!!!!Es ha pozolsz egy fegyverrel attol meg nem v terrorista!!!Edit,nagyon drukkolok es nagyon sok erot kivanok a kitartashoz....Minden esetre eloszor azt kell megnezni h ki mondja...es aztan idegeskedni h mit mond...Nagyon jo az oldal! :)

Névtelen írta...

Kedves Edit!

Nem tudom eldönteni ártatlan-e a testvéred, de lenne egy-két észrevételem.
1. Nem szerencsés ez a fekete alapú felület, mert nehéz olvasni.
2. Ha segíteni akarsz, akkor nem szerencsés az ideológiai, vagy politikai nézeteidet hangoztatnod, mert ezzel néhány embert magad ellen fordítasz. Például nem jó komcsizni, vagy a szocializmust, mint negatívumot említeni, hisz sokan vannak, akiknek akkor voltak az utolsó békés napjai és a komcsizás az ország egyik felének nem jön be.
3. Nem szerencsés fenyegetni a hozzászólókat azzal, hogy a rágalmazásaira, majd idővel visszatértek.( ki a többesszám? )
4. Ne feledd, hogy most Te fogod a szimpátiát elnyerni, amire szükségetek van. Úgy kell viselkedned, hogy a jóérzésű emberek melléd illetve Előd mellé álljanak! A gyűlölködő megjegyzésekkel is csak használnak, ha jól kezeled.

Remélem van, amivel használtam.

Üdv: doc

Unknown írta...

Szia Edit.

Nagyon buszke vagyok rad es remelem , hogy Elodot felmentik. Eleinte en is eliteltem es elgondolkoztam , "fegyver a kezben" de itelkezni egy ismeretlennek nem tanacsos , most olvason a konyvet a Borton Naplo-t es meg vagyok gyozodve , hogy kikerul onnan Elod. Sok kitartast kivanok Elodnek es nektek is. Sepsiszentgyorgyrol.

Unknown írta...

Megdöbbenten olvasom a hozzászólásokat.
Ez a Molnár Balázs nem a valamikori kurucinfós főszerkesztő? Aki rólam 2006 őszén azt írta le a kurucinfón, hogy "román belügyes bomlasztó" (sic!) lennék, amiért leszedtem a rendőrsorfalról a Kossuth téren egy közel kétméteres kigyúrt provokátort azzal, hogy nem kell a felesleges balhé??? Van egy olyan érzésem, hogy egyazon személyről van szó.... :(

Unknown írta...

Én egy másik Molnár Balázs vagyok, mint az előttem szóló. Megrémítenek ezek a negatív hozzászólók.
Előd jó barátom, és elmondhatom ország és világ előtt, hogy kiváló ember, és barát.

Hiába próbálják különbözőképpen beállítani, attól ő még egy nagyon rendes, és tisztességes ember. Ennyi!