Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. november 30., hétfő

Terezas Bíboros kerítése

Terezas Bíboros kerítésén nagyjából 50.000 ft értékű kár keletkezett.
2009.04.15-én éjszaka 3 férfi és egy nő bombát robbantott a kerítése alatt.
Mellékelem a 15-i híradást, amiből kiderül, hogy a rendőrök már akkor tudtak az eredeti tettesekről, Karen Vargas és a többi rendőrről, a szemtanuk elmondták az autó rendszámát, ami természetesen rendőrségi jármű.
Ennek ellenére 16-án hidegvérrel meggyilkoltak ártatlan embereket Magyarósi Árpádot, Rózsa Flores Eduardót, Mikel Dwyert és letartoztatták, bántalmazták-kínozták Tóásó Elődöt és Marió Tadicot.

Hol van itt bűncselekmény, terrorizmus, amiért ennyit kell szenvedni ennyi embernek???

http://www.radiobetania.org.bo/noticia-198-atentado-en-la-casa-del-cardenal-julio-terrazas.html

Nevetségesek a gyanúsítások, a bizonyítékok, és felháborító, hogy Bolíviában Evo Moralesnek és pribékjeinek, 2009-ben mindent meg lehet tenni. A világ pedig asszisztál ehhez.
Valamikor azonban el kell számolnunk ezzel.

Nincsenek megjegyzések: