Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. december 17., csütörtök

Mario Tadic, aki Tóásó Előddel együtt van önkényes fogva tartásban az Evo Morales La Pazi börtönében feljelentette Andradet és Karent

Mario Tadic, aki Tóásó Előddel együtt van önkényes fogva tartásban az Evo Morales La Pazi börtötnében feljelentette Andradet és Karent.

Mario ügyvédje feljelentette az eljáró és videózó tiszteket az eljárás, elfogás alatt elkövetett bántalmazás, pszichikai, fizikai kínzások miatt.

Tóásó Előd ügyvédje, már 6 hónapja beadott hasonló feljelentést, amire még a mai napig válasz nem érkezett.

Azért, hogy ne felejtsük el, hogy mit tettek velük, csatolom az akció után készült videót, ahol Elődék összeverve, megalázva térdelnek a folyosón, a halottak meg nincsenek. Vajon meddig nézik még karba tett kezekkel ezt a nemzetközi jogvédő szervezetek?? És hol vannak a magyarokat védő politikai pártjaink??
Vagy ennyire fontos a lítium ?? Annyira fontos, hogy engedjük, hogy egy kommunista, magát büszkén Marx és Lenin tanítványának valló drogbáró európai állampolgárokat kivégezzen és jogtalanul fogva tartson.??

http://www.youtube.com/watch?v=voA6LLRE64I

http://www.youtube.com/watch?v=Y4AuJWqiE-g

http://www.youtube.com/watch?v=SLs1c5L5IW8


Erbol alapján

Nincsenek megjegyzések: