Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. június 8., kedd

Bolívia ellenzéke harcol Tóásó Elődért

2300 személy írta alá a Nemzetközi vizsgálatot kérő petíciót Bolíviában, kevesebb mint 24 óra alatt, adta hírül a Comiteé pro Santa Cruz vezetése. Csodálkozva kérdezik, hogy Magyarországon miért nem csatlakozunk a kezdeményezéshez. Nem igazán értik, hogy miért nem fontos nekünk, az igazság, miért nem fontos hogy kiderüljön, hogy miért ölték meg Rózsa Flores Eduárdot, Magyarósi Árpádot és Mike Dwyert. Nem értik, hogy miért nem fontos az, hogy az ártatlanul börtönbe raboskodó Tóásó Előd kiszabadításában részt vegyünk.
Őszintén választ adtam. Mert mi magyarok ilyenek vagyunk. Nem törődünk egymással, nem érdekel más problémája, sorsa. Csak okoskodunk, és vélt információk alapján döntünk emberi sorsokról.
A megküldött fényképek magukért beszélnek, az ellenzéki vezetők írták alá elsőnek a dokumentumot, majd indiánok, fehérek, meszticek, szolgálatban lévő rendőrök, politikusok, diákok, és sokan mások.
Továbbra is várom azt a pártot, szervezetet aki úgy érzi, hogy képes mögém állni a hazai és erdélyi , igazságot kereső emberek mögé. Aki szeretné az igazság kiderítését. A nemzetközi vizsgálatot. Akinek van néhány aktivistája, akivel, kimehetünk az utcára aláírást gyűjteni.

Tóásó Edit
06-20-530-1597



Képek: Comiteé Pro Santa Cruz

Nincsenek megjegyzések: