Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. augusztus 13., péntek

Újabb nevetséges vádak a Rózsa Flores ügyben . Venezuela is már a magyarokkal kampányol.



Hugo Chavez venezuelai diktátor szócsöve, a TeleSur Tv érdekes felfedezéssel, vádakkal állt elő. Wilson Garcia Merida szélsőbaloldali antropológus-elemző megállapította, hogy Rózsa Flores Eduardo szerény csapatával venezuelai és kubai humanitárius csapatok ellen kívántak merényleteket végrehajtani, valamint meggyilkolni Evo Morales elnököt. Ezt a tervet, a sztálini szocializmust bőszen éltető Merida szerint a CIA ismerte és támogatta Belovai Istvánon keresztül. Bizonyítékként az Eduardo és a Belovai közti levelezést ismertetik, amit a magyar olvasóközönség régen megismert Eduardo blogján, a Kapuban nyomtatott formában és más elektronikus formában.
Természetesen nem sok szó esik benne, sem kubai és venezuelai " humanitárius " csapatok , sem elnökök elleni merényletekről.
Szomorú hogy 16 hónappal a kivégzések és a letartoztatások után még mindig a kommunista csontot rágják. CIA+Külföldi zsoldosok+Merényletek. Szomorú hogy a bizonyítékok még mindig holmi szociál antropológusok elemzésein nyugszanak. Ami viszont meglepő hogy Venezuelában is ez lett a fő ellenség.
Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy Eduardo két tanárral elment megdönteni a Dél Amerikai kommunista rezsimet. És ők a legfőbb ellenség Bolíviában, Venezuelában és Kubában.
Természetesen összehozták a csapatot az Uno America nemzetközi jogvédő szervezettel, a nemrégiben Venezuelában letartoztatott híres Chavez ellenes Alejandro Pena - val. A hírhedt elemzés szerint természetesen mindenki és mindannyian a CIA ügynökei, akik a virágzó szocialista forradalom ellenségei.

Természetesen egy lehetőség lenne ezeknek a vádaknak a tisztázására, a nemzetközi vizsgálat erre fényt derítene. Gondolom az már az elmúlt 16 hónapban mindenki számára kiderült, hogy Bolíviában a vádakra bizonyítékkal nem fognak szolgálni.
Ezért kell harcolnunk a jövőben még erősebben, hogy elérjük a független nemzetközi vizsgálatot az ENSZ, az EU parlament, valamint a Nemzetközi Büntetőbíróság részvételével.
Ha nem sietünk, akkor hamarosan a világ összes kommunista-szocialista lelkületű kormánya megtalálja ellenségképét Rózsa Flores Eduardo, Magyarósi Árpád, Michael Dwyer , Tóásó Előd és Mario Tadic képében.

TeleSur Tv alapján  Dénes Edit




Nincsenek megjegyzések: