Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2011. január 28., péntek

Újabb bolíviai kormányhadjárat Tóásó Előd ellen

Share

Nem kellett sokáig várni a bolíviai kormány megtorlására, a nemrégiben kiszivárogtatott videóval kapcsolatosan.
Az elmúlt 22 hónapban rendszeresen készítettek plakátokat, reklámfilmeket a magyarokról, megsértve és földbe tiporva az ártatlanság vélelméhez , a tisztességes eljáráshoz és független bírósághoz való jogukat.
Csütörtök délután az ügyészség környékén, majd egész La Pazba megjelentek a Tóásó Elődéket rágalmazó plakátok, amit a mai napon a bolíviai kormányzati távirati iroda közzé is tett.
Szeretném tudni, hogy meddig mehetnek el a bolíviai hatóságok ? Hol van az Amnesty International és a többi jogvédő szervezet?? Meddig lehet valakit vádemelés , bizonyítékok nélkül börtönben tartani, és folyamatosan alapvető jogait megsérteni?? Hogyan fog a népi ülnökökből, majdan felálló bíróság indulatok nélkül, tisztességesen dönteni?
Úgy tűnik a bolíviai kormánynak elsőrendű feladata a propaganda, és nem az eljárás lefolytatása,  a bizonyítékai alapján.

A nap képe - a kormányzati távirati iroda meglátása szerint ( forrás: erbol )
Tóásó Edit

Nincsenek megjegyzések: