Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. október 2., péntek

Michael Dwyer meggyilkolása miatt nyilvános feljelentés lesz október 13-án

Október 13-án Írországban a Dublin Megyei Vizsgálóbíró bejelenti a nyilvános nyomozás megkezdését az ír Mike halála miatt. Gardai vizsgálóbíró hivatalosan felkérte a bolíviai hatóságokat az együttműködésre, az Interpol bevonásával.
Jelenlegi információk szerint, a bolíviai boncolási jegyzőkönyvben az szerepel, hogy Mike halálát 6 lövés okozta, de az írországi jegyzőkönyv szerint egy golyó volt a testében.
Erről a neten fellelhető képek is tanúskodnak.(http://www.hollow-hill.com/sabina/images/dwyer-corpse.jpg ) Azokból is kiderül, hogy egy lövést kapott. Vajon a bolíviai hatóságok képesek lesznek elfogadható magyarázatot adni a hamis boncolási jegyzőkönyvre???
http://www.ernestojustiniano.org/index_files/InformeForenseDwyerMichaelMartin.swf ( bolív boncolási jegyzőkönyv )
http://www.hollow-hill.com/sabina/images/dwyer-corpse.jpg




www.irishexaminer.com alapján

RIP MIKE

Nincsenek megjegyzések: