Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. szeptember 29., kedd

Walter Andrade titokzatos balesetet szenvedett vasárnap

Rögtön egy héttel azután, hogy napvilágra kerültek az Eduardo és Andrande kapitánnyal a bolíviai taktikai egység parancsnokával készült fotók, és egy nappal azelőtt hogy a parlamenti vizsgálóbizottság meghallgatta volna, súlyos autóbaleset érte.
Jelenleg La Pazban intenzív kórházi kezelés alatt áll, mivel középsúlyos fejsérülést szenvedett.
A rendőrségi jelentés szerint vérében 9 ezrelék véralkoholt találtak, ennek hatása alatt elvesztette uralmát az autója felett.











Andante autója és a fal....( a kép a www.ernestojustiniano.com oldalról származik )



Manfred Reyes Villa ellenzéki elnökjelölt, aki a San Pedróban raboskodó Leopoldo Fernandez alelnökjelölt- el együtt a legnagyobb veszélyt jelentik Evo Morales baloldali elnökre aggodalmát fejezte ki, a " terrorista üggyel " kapcsolatosan. Szerinte, az eddigi nyomozás eredményei, és a felmutatott bizonyítékok alapján egyértelmű, hogy a terrorista ügy, a kormány ügye, amit a saját politikai céljaira alakított és használ, meggyilkoltatott 3 ártatlan embert és még több ártatlant tart fogságban és családjaikat félelemben.
Ékes bizonyíték erre, hogy Marcelo Sosa ügyész szeptember 24-én azt nyilatkozta, hogy nem tudja, hogy ki vezette az április 16-i gyilkos akciót. Ennek ellenére ismert az Andrade által április 27-én kiállított jelentés, amelyben beszámolt a 22 fős csapatával végrehajtott Las Amerikas akcióról.
Ugyanakkor kifejezte, hogy a kormány, még azelőtt hogy kihallgatnák Andrande parancsnokot el fogja tüntetni, ép úgy ahogy eltüntette a koronatanúját. A furcsa és érdekes balesetet követően biztosak abban, hogy nem lesz kihallgatható állapotban, vagy ismeretlen helyre fog távozni a kórházból.
Andrade parancsnok nevéhez köthető a 2009.04.16-i Santa Cruzi -i 3 halálos áldozatot ( Rózsa Flores Eduardo, Magyarósi Árpád és Mike Dywer ) akciót megelőzően, 2008-09-11-én végrehajtott 26 halálos áldozatot eredményező pándói akció , majd szeptember 3-án Santa Cruzban az Unitel tévétársaság stábja ellen elkövetett agresszív akció is.
Alfredo Saucedo jobboldali politikus szerint, ( aki jelenleg a Comiteé Pro Santa Cruz menedékét élvezi egy másik politikus társával együtt Marcelo Sosa ügyész elfogatóparancsa miatt, szintén a " terrorista " ügy miatt ) az egész ügyet a MAS párt és jelöltje Evo Morale, Garcia Linera alelnökkel együttesen tervelte ki és hajtotta végre, hogy megfélemlítse az egész jobboldalt.
Paul Benegas szenátor rávilágít arra a tényre, hogy milyen indokkal lehet külföldi személyeket " nemzetbiztonsági "okokra hivatkozva kivégezni annak a személynek és csapatának, aki azelőtt ezekkel a külföldiekkel és santa cruzi-i személyekkel közösen nyilvános partikon  mulatoztak
Andrade a barátja Rózsának, majd a kivégzője?? Hogyan történhet meg ilyen??
Ugyanazon a partin még ott voltak Tadic, Árpád, El Viejo, Dwyer, El Viejo gyermekei, és később ezeket ez az ember kivégezteti?? Nemzetbiztonsági okokra hivatkozva?? A nemzetbiztonsági okok hol voltak ezen a partin??
Manfred Reyes Villa 09.28-án büntető feljelentést tett a Santa Cruzi ügyészségen a kormány ellen, az április 16-i események miatt hamis vád és terrorizmussal való fenyegetés miatt  és ezzel összefüggésben elkövetett gyilkosságok, emberjogi sérelmek , kínzás, sajtószabadság és személyi szabadság megsértése, összesen hat elkövetett bűncselekmény miatt.
Tekintettel arra, hogy a bírósági döntést követő három hónap elteltével a kormány nem hajlandó a bolíviai Legfelső Bíróság jogerős döntését végrehajtani , és az ügyet és Elődéket Santa Cruznak átadni, itt volt az ideje, hogy Santa Cruzban kivizsgálják a terrorizmus ügyét. -monda az elnökjelölt.

Csak reménykedni merek, hogy a végén nem a santa cruzi-ak fogják  azt mondani, hogy Előd és társai a kormány által felbérelt terroristák.
Mert voltak már elnök gyilkosok, szeparatisták, terroristák, puccsisták, fegyveres felkelők , akiket a jobboldal bérelt fel.  Ezt mondta és mondja a kormány. És lassan valami hasonlót kezd mondani a jobboldal is.
Kérdezem, hogy a Magyar Kormány meddig engedi ezt még??? Végül is ott van egy állampolgára, akire már annyi bűncselekmény elkövetését ráfogták 6 hónap alatt, hogy annak elkövetésére egy emberöltő is kevés lenne.
Meddig hagyjuk még egyetlen testvérem elsorvadni a bolív börtönben???
Nem volt elég 2 magyar ember halála?? Meg a 6 hónapos hazudozás?? Mi kell még, hogy valaki lépjen??
Van olyan politikus, akit a kampányszövegen kívül érdekel igaziból a magyar ember gondja? a magyar embert ért sérelmek??? Ha igen, kérem jelentkezzen. Szeretettel várom a segítségét. Ígérem válaszolni fogok.

Nincsenek megjegyzések: