Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. október 21., szerda

Tóásó Előd ártatlanságának védelme bolív módra

Bolívia Belügyminisztériuma Tóásó Előd ártatlanságának vélelmét, a tisztességes tárgyaláshoz való jogát, az ellene még nem ismertetett vádak elleni védekezést tisztességes eljárásban  fizetett újsághirdetésben kívánja biztosítani, megszegve ezzel  minden általa aláírt, létező nemzetközi egyezményt, és a bolíviai alkotmányt és büntető eljárási törvényt.
Szerencsétlen magyar állampolgárunkkal mindent megtehetnek, mert egy diktátor, egy kommunista mindent megtehet. Teheti mindezt úgy, hogy Európa túl van 40 év kommunizmuson, és képesek voltunk arra, hogy tapasztalatainkat ne osszuk meg megfelelően a világgal. Most szemlélői vagyunk egy Dél-Amerikában létrejövő neo-kommunizmusnak, és anyagi eszközökkel támogatjuk diktátorok regnálását.

Mellékelem az ominózus újsághirdetést, hogy meggyőződjön mindenki, hogy 2009-ben Bolíviában nem léteznek alapvető emberi jogok. De lesz teljes orosz és kínai fegyverzet, kínai műhold és gyorsvasút.
Ezzel egy időben , 6 hónap elteltével sem volt vádismertetés, vádemelés, bizonyítékok ismertetése. De folyamatos  a kormány kampánya , az áldozatok ellen.


 

Nincsenek megjegyzések: