Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. november 28., szombat

Tóásó Előd ellen nyomozást folytató bolíviai rendőrség ismét nagyot teljesített

A bolíviai rendőrség, az alábbi fantomkép alapján talált rá rekord gyorsasággal a taxisgyilkosra.
Rendőrségi szakértők munkája Bolíviában


Érdekes és a világ legrosszabb rendőrégi fantomképévé avanzsált rajz alapján fogták el a taxisgyilkost a bolíviai rendőrök. Igazán tehetséges és kiváló szakemberek lehetnek, ha ez alapján elkapták a gyanúsítottat. Vagy mégsem?? Talán ebben az esetben is gyártottak embert és bizonyítékot, mind Tóásó Előd ügyében. Érdekes, hogy egy ilyen 4 éves gyermektől is szégyenletesen gyenge rajz alapján felismert elkövetőt letartoztatnak, és elfogadják bizonyítékként a rajzod. A videót, amin látszik, hogyan rendezték meg a helyszínt, hogyan hurcolták a fegyvereket, azt pedig nem fogadják el. Eredetiségét elismerte az Igazságügyi-miniszter, a készítője, és az eredeti , felírat nélküli anyagot is benyújtotta Tóásó Előd ügyvédje.Az ügyész mégis elutasította, bizonyítékká emelését.
Ajánlom a videót annak, aki még nem látta volna.

Nincsenek megjegyzések: