Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. november 28., szombat

Bolíviában a Választási Bíróság felfüggesztené csalások miatt a december 6-rá meghírdetett választásokat

Bolíviában december 6-án választanak. Biometrikás regisztráció előzte meg. Minden választópolgár, aki választani szeretne, előzetesen regisztráltatta magát, új-lenyomatával, személyigazolványával a Választási Bíróság rendszerében.
5.130 e szavazó regisztráltatta magát a megadott határidőig. A múlt héten nyilvánosságra került, hogy közel 10 %-a a választóknak hamisan lett regisztrálva, hiszen, 400 617 ideiglenes lakós költözött hirtelen az 1.2 milliós Pando tartományba.
Ezek az ideiglenes lakósok olyan személyigazolvánnyal rendelkeztek, ami mellé nem volt születési bizonyítvány csatolva, és a személyigazolvány sorozatszáma is megegyezik több helyen. A Választási Bíróság kijelentette, hogy ezek hamis regisztrációk, nincsenek valós személyek az új-lenyomatok mögött és a választások tisztasága érdekében a választásokat az eset tisztázásáig fel kellene függeszteni.
Evo Morales hevesen reagált, és tiltakozott, és mind minden olyan felvetést, ami a demokráciát és a közélet tisztaságát, átláthatóságát  eredményezné a jobboldal számlájára írta. Tekintettel, hogy nincs alkotmányos kontroll Bolíviában ( Bezáratta az alkotmánybíróságot ), és most már Legfelsőbb Bírósági döntés sem születhet az ügyben, természetesen hamis regisztráltakkal, és hamis szavazással magasan fogja nyerni a választásokat.
Evo Morales fenyeget

Tóásó Előd, Magyarósi Árpád, Rózsa Flores Eduardo, Mike Dwyer és Mario Tadic sorsa pedig továbbra is azon múlik, hogy létezik-e a világon egy olyan politikus, egy olyan emberjogi szervezet, akit ezeknek az embereknek, a kegyetlen, szomorú és igazságtalan sorsa érdekel, és nem önnön érdekeik???
Szomorú világot élünk. Diktátorok regnálnak, mi -emberek-bár tudjuk, ez mire vezet- hallgatólagosan, esetleg tettekkel támogatjuk őket. Miért is tesszük?? Némi hatalmi vágyért, némi pénzért, gázért, lítiumért és sorolhatnám. Közben elfordítjuk a fejünket ezeknek az embereknek a gyilkosságaik felett, kegyetlen tetteik felett. Elnézzük nekik, hogy a világ legnagyobb kokaintermelői-és áttételesen gyerekeinket mérgezik. Elnézzük nekik hogy a kokacserje termesztése miatt kiirtják az őserdeiket, és közben Földanya legnagyobb tisztelője díjjal tüntetjük ki. Sok millió segélyt juttatunk nekik, a szegénység leküzdése céljából, és asszisztálunk a fegyverkezésükhöz. Figyeljük, hogyan juttat uránt ide hozzánk nem olyan messze, atomfelhasználáshoz. És közben mit válaszolunk?? Miért Amerikának szabad?? Nekik miért nem?? Ennél meredekebb ötletek is születtek. 2009-ben Evo Morales Aymat kellett volna Béke Nobel Díjjal kitüntetni.
Hahó!!!!!! Ébresztő !!!!! Mi történik ebben a világban??? Miért hagyjuk???

Reuters nyomán

Nincsenek megjegyzések: