Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. november 24., kedd

Tóásó Előd utolsó esélyét is elvette a kommunista Evo Morales !!!!

Bolíviában már az Alkotmánybíróság működésének ellehetetlenítése után, a múlt héten a Legfelső Bíróság működését is lehetetlenné tették.

Evo Morales és kormánya sztálinista mintát követve, minden bírót bezárat, eljárást kezdeményez ellenük, egészen addig, amíg a hatalmi ágak egy kézbe, az ő kezében nem összpontosulnak.
A múlt héten a Bolívia Képviselőházának kormánypárti tagjai, meghallgatták a Legfelső Bíróság tanácsának elnökét, majd egyöntetű szavazattal eltávolították tisztségéből.
Jelenleg nincs Alkotmánybíróság, és mostantól a Legfelső Bíróság is működésképtelen.
Bolívia kommunista kormánya megadta az utolsó döfést is  a bolív igazságszolgáltatásnak.

Most már tényleg csak a magyar politikusokban bízhatunk, és a nemzetközi vizsgálóbizottságban.
Tóásó Előd tisztességes eljáráshoz való joga , független bírósághoz való joga nem biztosított.
Bolíviában nincs igazságszolgáltatás, és nem fog a mi segítségünk nélkül igazságot lelni.

Kérlek benneteket támogassátok a harcunkat, küldjetek Kegyelmi Kérvényeket Evo Morales elnöknek ( www.toasoelod.com honlapról letölthető ) , és ne hagyjuk, hogy egy diktátor a  két magyar és az ír áldozat után, Elődöt is feláldozza kegyetlen , szocialista-kommunista játékainak.
Kérek mindenkit, akinek kapcsolata van bármilyen nemzetközi jogvédő szervezettel, politikussal lobbizzon Tóásó Elődért, mert mindenki támogatására szükségünk van.

toasoedit@toasoelod.com

http://www.ernestojustiniano.org/2009/11/onu-exhorta-a-restituir-la-justicia-magistrada-en-sexto-da-de-ayuno/

Nincsenek megjegyzések: