Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. december 20., vasárnap

Mario Tadic vallomása 2009, április 16-ról, amikor Evo Morales zsoldosai kivégezték Magyarósi Árpádot,Rózsa Flores Eduardot és az ír Mike Dwyert, letartoztatták és megkínozták Tóásó Elődöt és Mario Tadicot.

Mario Tadic vallomása, amit az Inter-Amerikai Emberi Jogi Bizottsághoz is benyújtott , a 16-i eseményekről, az általa hallott és látott eseményekről. A kéziratot engedéllyel, kifejezetten kérésre teszem fel.( További felhasználáshoz kifejezett írásbeli felhatalmazás szükségeltetik ) Olvassátok el, fordítsátok le Translator-al. Megéri. Kiderül belőle, hogy milyen aljas munkát végeztek az eljáró katonák. Tudom és hiszek benne, hogy ezek az események nem fognak csak úgy nyomtalanul elmúlni. Csak idő kérdése, hogy mikor fognak a gyilkosok megfizetni tetteikért. Közhely, de a történelem ismétli önmagát. Én még emlékszem az 1989-es december-i kivégzésre. Akkor 16 évesen azt gondoltam, hogy joguk lett volna az élethez, és 2009 április 16-ig is azt gondoltam, hogy a halálbüntetés egy idejétmúlt , igazságtalan, embertelen büntetés. Kedves volt évfolyamtársaim, akikkel oly sokat vitatkoztam, a Pálinkás Gyuri bácsi előadásai után - megkövetlek benneteket !!! Igazatok volt !!! Gyuri bácsi neked is igazad volt !!! Van létjogosultsága a halálbüntetésnek !! Azok az emberek akik ilyen szörnyű dolgot műveltek a fiúkkal megérdemlik . Most már tudom.



 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések: