Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. március 30., kedd

Evo Morales kormánya 150.000 USD-t ajánlott David Sejasnak a vallomásáért, aki a Rózsa Flores ügy miatt Brazíliába menekültstátuszt kapott.

David Sejas a santa cruzi Ifjusági Civil Mozgalom volt vezetője, aki június óta él Brazíliában a Rózsa Flores ügy miatt, KITÁLAL. Evo Morales kormánya 150.000 Usd kenőpénzt ajánlott fel neki, hogy megerősítse a kormány terrorista csoport jelenlétére vonatkozó állítását, és alátámassza azon állításukat, hogy Branko Marinkovic horvát származású üzletember-aki Bolívia második leggazdagabb embere, megelőzve a harmadik helyet elfoglaló Evo Moralest - finanszírozta a nemlétező terrorista csoportot.
Nyilatkozata szerint, amit egy képviselő asszony személyén keresztül juttatott a nyilvánosságra, némi bizonyítékok mellékletében 150.000 Usd Júdáspénzt ajánlottak neki, amit ő nem, de Juan Kudelka elfogadott.
Úgy tűnik Bolíviában is, mind mindenhol a pénz a legfontosabb egyeseknek, míg mások, közel egy éve ártatlanul szenvednek börtönben, vagy ártatlanul, szőrnyű kínok között vesztették életüket.
Több újságnak juttatott el e-maileket, dokumentumokat amik bizonyítják, hogy Juan Kudelka új koronatanú a belügyminiszterrel találkozott Argentínában, és az április 16-i akciót és kivégzéseket irányító Clavijo titkosszolgálati tisztel  levelezett, valamint a nemrég letartoztatott Zvonko Matkovic Ribera Ügyvédjével, Carlos Subiranaval. A dokumentumok tartalma szerint előre megállapodtak a vallomástételben , annak tartalmában,  azt már korábban jelezte a nevezett képviselő asszony, hogy az új koronatanú a kormányzati repülőgépen érkezett Bolíviába.

Nincsenek megjegyzések: