Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. március 24., szerda

Evo Morales Kubát tartja a világ demokrácia példaképének

Evo Morales bolíviai elnök, a nagy nemzetközi közfelháborodást és több nemzetközi szervezet állásfoglalását is kiváltott kubai politikai foglyok ügyében , ismételten kifejtette antidemokratikus véleményét.
Nagy hévvel ítélte el az EU levelét, arra vonatkozóan, hogy engedjék szabadlábra a kubai politikai foglyokat, és mindenekelőtt az alapvető emberi jogokat tartsák tiszteletben.
Evo kifejtette , hogy Kuba  a világ demokráciáinak mintaképe, különös tekintettel az emberi jogokra és szolidaritásra. Kiemelte Kuba vezető szerepét a Latin Amerikai-i és szocialista világforradalom virágzásában.
Dicsérte még Fidel Castro-t , Raffael  Corre-át, Daniel Orteg-át, és Hugo Chavéz-t , akik vele együtt a nagy nemzeti szocialista összefogás, és új dél amerikai erő megteremtői.
Látványos befejezésképpen aláírta a többségében külföldön élő művészek, hírességek, politikusok  által kezdeményezett tiltakozást , aminek a neve Kuba védelmében,  Aláírói között több ismert magyar név, politikus is fellelhető. Kubai politikai foglyok elleni magyar aláírók.
Az Eu parlament március 11-i határozata egyértelmű állást foglal a politikai foglyok jogai, az alapvető emberi jogok betartatása mellett, és tiltakozását fejezi ki az éhségsztrájkba belehalt politikai aktivista elleni eljárás miatt. Aggodalmát fejezi ki, hogy  újabb halálozások fognak bekövetkezni, az újabb éhségsztrájkok  miatt.
A kubai politikai foglyok az éhségsztrájkot folytatják, és készek meghalni az igazságért, a szabadságért és  a kommunista rezsim tettei miatt.

Nincsenek megjegyzések: