Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. április 26., hétfő

Újabb ellenzéki tartomány a bolíviai „ terrorizmus ügy " gépezetében.

Új fordulatot hozott az ügy a hétvégén. Marcelo Sosa Beni tartományba utazott, ahol a 6 ellenzéki vezető személynek és a leggazdagabb vállalkozóknak kiosztotta a kihallgatásra szóló meghívót. Gyanúsítás: Rózsa Flores „ terrorista ügy „ Moisés Shriqui nemrég megválasztott ellenzéki polgármester, testvére Moisés, aki gazdag vállalkozó és a Fegabeni elnöke, Cristian Sattori is a gyanúsítottak között van. A Fegabeni a Fegacruz testvérintézménye, a tartomány vásárcsarnoka, ahová a rendőrök április 16-án berakták a rendőrségi állományba levő fegyvereket, majd az Elődékre delegálták a tulajdonjogot. Jó, kommunista, diktatórikus szokás szerint továbbgöngyölítették az ügyet egy másik ellenzéki tartományra. Minden ellenzéki vezető bűnös. Minden nagyvállalkozó bűnös. Minden radikális jobboldali és baloldali ( a falangisták is ) vezető is bűnös. Mindenki aki másként gondolkodik , és főleg másként politizál mint Evo Morales és MÁS pártja. Eközben Tóásó Előd több mint egy éve börtönben. Az ominózus injekciós, kínzásos április 16-i kihallgatáson túl, az elmúlt egy évben az ügyész nem hallgatta ki. Nem kérdezte meg, hogy mégis miért ment Bolíviába? Mégis mi a bánatot csinált ott ?? Pedig meg kellene kérdeznie, hiszen a Kihallgatási Jegyzőkönyvből semmi nem derül ki. Vagy mégsem?? Úgyis mindegy. A politikai indíttatású büntetőügyben, teljesen lényegtelen a gyanúsított magatartása, az ok-okozati összefüggések, a gyanúsított ártatlansága. Semmi sem fontos, csak a NAGY ÜGY- amivel el tudják érni a céljukat. A cél itt a bolíviai ellenzék megszüntetése, felszámolása. Az ellenzéki tartományok gazdasági irányító szerepének átvétele. Ehhez minden adott-a szokásos „ amerikai ügynökök által támogatott külföldi zsoldosok, terroristák” akik a nagy kommunista elnök életére törnek. Ezzel azonban van egy kis gond. A „ terroristák „ profilja. Tanárok, diákok, amatőr paintballos csapat. Egyedül az Eduardo profiljára tudnák ráhúzni, de az ő esetében is ott a nagy kérdés?? MIÉRT ÖLTÉK MEG, ÉS KÍNOZTÁK MEG HALÁLUK ELŐTT, ALSÓNADRÁGBAN, FEGYVERTELENÜL ŐKET?? MIÉRT NEM FOGTÁK EL?? MIÉRT NEM KÉRDEZTÉK KI ŐKET?? EDUARDO BIZTOSAN ELMONDHATTA VOLNA MIT CSINÁLTAK BOLÍVIÁBAN?? VAGY MIT NEM !! Van még egy zavaró momentum a Beni tartomány gyanúsítottjai és az eddigi értesülések alapján. A motiváció!!! Mindeddig mindenki elfogadta azt a tényt, hogy Eduardo és csapata Santa Cruzba a helyi ellenzék megsegítésére, és a kormány elleni védekezés kiépítésére mentek Bolíviába. Hiszen ő maga mondta ezt Kepes Andrásnak, kamerák előtt. Azért mert a szülővárosa felkérte őt. Hogy jön ide egy másik ellenzéki tartomány?? Beni ??? Lassan így egy évvel a véres gyilkosság után befordultunk a nagy világ-összeesküvés elméletébe. Abba az összeesküvésbe, ahol mindenki a pénteken Nobel békedíjra jelölt Evo Morales ellen szövetkezik. Tóásó Edit

Nincsenek megjegyzések: