Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. május 13., csütörtök

Koncepciós pert indítottak Tóásó Előd ellen, hogy megfélemlítsék és hivatalosan " megöljék "

Szerdán idézést kézbesítettek Tóásó Előd, Mário Tadic és két másik személynek, egy újabb ügyben.
A vád : szökési kísérlet
A per célja, Tóásó Előd megfélemlítése, és az El Alton található Chonchocoro börtönbe való szállítása.
A börtön 4300 m magasan található, csak köztörvényes bűncselekménnyel elítéltek lakják, és rendkívül veszélyes. Nincsen folyó víz a börtönben, hanem a gleccserről vízgyűjtő medencébe összegyűjtött víz, szolgál ivóvíz gyanánt, ami a külföldi és a normál körülményekhez szokott rabok rendszeres halálához vezet.
Előd esetében az életveszély fokozott és biztos, tekintettel arra, hogy ilyen magasságban egy szív műtött ember élethez való esélye minimális.
Az idézés kézbevétele után azonnal a Magyar Kormányhoz fordultunk, és kértük sürgős közbelépésüket, hogy megakadályozzák Előd nyilvános, egy koncepciós, nevetséges, hamis vád kapcsán való átszállítását, és balesetben vagy tüdőembóliában való elhalálozását.
A tegnapi napon 9.30 perckor volt a tárgyalás kiírva, ahová a bolíviai sajtó és az ellenzéki parlamenti képviselők nagy erőkkel vonultak fel, a tárgyalást azonban valamilyen, ismeretlen okból nem tartották meg, és áttették keddre.
Az egyik bolíviai képviselő szavait idézve, azt kell mondanunk, hogy a vád nyilvánvalóan hamis, és koncepciós Tóásó Előd és Marió Tadic csupán a Las Americas hotel golyói elől " szöktek meg " és Evo Morales kormányának a jelek szerint a legfontosabb feladata lett, hogy a gyanúsítottakat több mint egy év jogtalan fogva tartás után  legálisan megölesse.

Kérem akinek kapcsolata van a Magyar Külügyminisztérium bármelyik tagjával lépjen velük kapcsolatba, és lobbizzon Elődért, Előd életéért.

Tóásó Edit


1 megjegyzés:

Molnárné Györgyi Csilla írta...

Kedves Edit!

Figyelemmel kísérem Előd sorsát. Szörnyű, amit művelnek vele! Én nagyon remélem, hogy tud és fog valaki segíteni Nektek! Én nagyon szeretnék, de sajnos nem tudok. Csodálatos dolog amit érte teszel! Nagyon tisztellek érte, hogy ilyen odaadó, önzetlen testvére vagy Elődnek! Kívánok Neked kitartást és nagyon remélem, hogy Előd hamarosan hazatérhet Magyarországra, Hozzátok!!

Györgyi Csilla