Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. május 20., csütörtök

Evo újabb hazugságai - úgy véli bizonyítékai vannak arra, hogy a spanyol Néppárt van a Rózsa Flores ügy mögött

Evo Morales Spanyolországban nekitámadt a spanyol Néppártnak, és papírokat lobogtatott, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy a Néppárt egy alapítványa finanszírozta az ellene készült merényletet ( kommunista önmerényletet ), és az eljárás alatt álló szeparatistákat. Tételesen felsorolta azt hogy a terrorista ügyben érintettek útiköltségeit közvetve, ők fizették, és azt is állította, hogy az ő megdöntésére, Európában szervezték a konzervatív jobboldali erők a szeparatista " katonákat "
Kár , hogy a nagy közfelháborodást kiváltó nyilatkozatra mi magyarok nem reagálunk, bár 13 hónapja állampolgárainkat mocskolják. Kár, hogy Evo Morales, bármit megtehet, kimondhat amit akar, büntetlenül, és még asszisztálunk is neki. Ez idő alatt, ártatlan, az evista politikai játszma magyar és külföldi áldozatai reménykedve várják, hogy az EU és Magyarország kiáll mellettük.



Nincsenek megjegyzések: