Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. május 21., péntek

Újabb letartoztatások Rózsa Flores ügyben

 Ronald ‘Chichi’ Castedo, a Cotas telefontársaság elnökét és  Juan Carlos Santistevan orvost helyezték előzetes letartoztatásba, a mai napon Santa Cruzba.
A bolíviai jogászok szerint jogtörténeti jelentőségű jogalkalmazási eset fordult elő, ugyanis a La Pazi-i büntetőbíróság bírónője, Betty Yaniquez leutazott Santa Cruzba, hogy megtartsa az előzetes letartoztatás elrendelésére szóló tárgyalást. Tekintettel arra, hogy a bírónő, Santa Cruzban nem rendelkezik eljárási hatáskörrel, így a Bíróság Elnöke, nem engedélyezte hogy a helyi bíróságon tartsa meg a tárgyalást.
Betty bírónő és Sosa ügyész nem szeretik, ha falakba ütköznek, így a rendőrégen a kihallgatóhelységben tartották meg az előzetes letartoztatásról szóló tárgyalást, és küldték börtönbe a két bolíviait. Az is érdekes, hogy mindkét személy a Palmasola  börtönbe került, Santa Cruzba, szívbetegségük miatt.
Sosa ügyész elmondása szerint, azért utazott le Betty bírónő Santa Cruzba, mert nem akartak újabb illetékességi vitát az ügyben.

Tóásó Edit

Nincsenek megjegyzések: