Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. június 2., szerda

Újabb letartoztatás Rózsa Flores ügyben

A Santa Cruzi-i rendőrség aktív állományát is elérte Marcelo Sosa terrorügyész "haragja ". Tegnap kihallgatása után, Jorge Rivero rendőrtisztet a terrormegőrzőbe, a La Paz-i San Pedro börtönbe szállították, és előzetes letartoztatásba helyezték. A gyanúsítás szerint , az Eduardo számítógépében szerepelt a neve, és valószínűleg ő adta el a fegyvereket. Azokat a fegyvereket, amiket a a videó tanúsága szerint a rendőri erők helyeztek el a szobákba.
Marcelo Sosa ismét kifejtette utazási szándékát az USA-ba és Kanadába, ahol a hushmail és gmail szolgáltatóktól kívánja megszerezni a levelezéseket, amik szerinte megdönthetetlen bizonyítékai az ügynek.
( Honnan tudja Sosa ügyész mi van a levelezésekben? )
Remélem ide tényleg eljut, és nem csak ígérgeti mind a magyarországi nyomozást. Nem hiszem, hogy ügyész létére nincs tisztában az ingyenes szolgáltatók adattárolási és kiadási szabályaival. Vagy azt hiszi, hogy  a világ többi felén is úgy tiporják sárba az emberi jogokat mint ők??

Tóásó Edit

Fénykép, hírforrás- El Dia

Nincsenek megjegyzések: