Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. december 18., szombat

Sajtó-helyreigazítás az MTI-hoz !!

Share



MTI
Külföldi Hírszerkesztőség részére
318-8297

Sajtó helyreigazítás kérése

Tisztelt Szerkesztő!

Sajnálatos módon nem először és nem kis erkölcsi kárt okozva testvéremnek, családunknak jelentetnek meg pontatlan és megalapozatlan információkat. Önök, mint Magyarország fő hírcsatornája rendkívüli erkölcsi felelősséggel rendelkeznek a pártatlan és pontos információáramlás tekintetében. Amit Önök publikálnak, azt a sajtó szentírásként és valóságként kezeli. Nem ez az első alkalom amikor felhívom figyelmüket, a pontos és pártatlan tájékoztatásra, és a hírek elferdítésétől való tartózkodástól.

Jelen esetben a december 18-i „ 39 embert vádolnak terrorizmussal a Rózsa-ügyben „  című tájékoztatásukkal kapcsolatosan a következő helyreigazítás megtételére hívom fel Önöket, új hír leközlésével és nem a régi átírásával.

 

„A vádlottak ügyészségi névsorában az első két helyen Mario Tadic Astorga és Tóásó Előd neve szerepe, mindkettőjüket a San Pedro börtönben tartják fogva.” - mondatuk, azt a látszatot keltette, hogy testvérem Tóásó Előd a másodrendű vádlott az ügyben , és ezt az átvevő sajtó ekképp is értelmezte, és néhány órával később a teljes magyar sajtó Tóásó Előd „ főbűnösségéről „ beszél. Ezzel ellentétben, ez a hír hamis, hiszen spanyol nyelvtudású kollegájuk biztosan figyelmesen elolvasta, és meghallgatta a Sosa ügyész és Betty Yaniquez kerületi ügyész sajtótájékoztatóját, amiben meg sem említették, mint fővádlottak között Tóásó Előd nevét.,sőt egyértelműen más személyek neve hangzott el ebben a tekintetben. A lista egy egyszerű lista, lényegtelen a sorrend, így kiemelni azt a tényt, hogy testvérem listavezető, ismételten egy sajtókáoszt okozott Magyarországon, és természetesen ismételten rossz fényt és erkölcsi kárt okoztak neki és családjának.

Testvérem bűnösségére eddig semmilyen bizonyítékot nem tártak fel, viszont a vádemelés a törvényes vádemelési határidőt követően 2 hónappal később került sor, így teljesen jogszerűtlen, mint a fogva tartása, mint a vádemelés ténye. Ennek ellenére emelt fővel várjuk és állunk a bírósági eljárás elé, annak ellenére hogy Bolíviában ebben az ügyben nem születhet tisztességes és pártatlan ítélet.

 

Kérem hírközléseiknél a jövőben szorítkozzanak a tényekre, és oly módon tegyék, hogy ezzel az egyébként is rossz helyzetben levő testvérem és családunk hírnevét még jobban ne rontsák.

 

 

 

Köszönettel

 

Tóásó Edit

 

2010.12.19

 

 





Nincsenek megjegyzések: