Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2011. szeptember 23., péntek

Újabb letartoztatás Rózsa ügyben

Share

Fernando Paz-t tegnap letartoztatták Rózsa ügy 2. név alatt elhíresült terror finanszírozok ügyében. Santa Cruzból la Pazba szállították a családtagok gyűrűjéből.
29 hónap után, a bírói választások előtt, néhány nappal a vádemelési tárgyalás kezdete előtt a letartoztatások újraindultak.
Szeptember 27-én Cochabambában újrakezdik az április 15-én befulladt vádemelési tárgyalást. Új bíróval, ugyanazzal a vádirattal, ami előzőleg már visszaadásra került.
Nem tudjuk, hogy Elődéket mikor és mivel szállítják Cochabambába, azt sem hogy ott meddig lesznek. Egy valamit tudunk, hogy ugyanaz a bíró tartja a tárgyalást, aki nemrég Előd szabadlábra helyezését elutasította egy visszamenőleges hatályú törvény alkalmazásával.
Video Fernando Paz letartoztatásáról.

Tóásó Edit


Nincsenek megjegyzések: