Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2011. október 20., csütörtök

Gyöngyszemek a vádemelési tárgyalás első napjáról

Share


1.Marcelo Sosa megkéri Ricardo Maldonado bírót, hogy kötelezze a gyanúsítottakat, hogy hagyják abba a " gyilkos tekintettel" való nézésüket. Bíró teljesíti, mostantól Bolívia jogállamban nem lehet gyilkos tekintettel nézni. És ha mégis valaki megtenné, mi lenne?? Sosa ügyész új vádemelést nyújt be " előre megfontolt gyilkos szemek által elkövetett gyilkossági kísérlet " címén. Akik ismerik a hírhedt Tóásó szemeinket ...
2. Bíró nem fogadja el az igazságügyi szakértőt, aki argentin, és valamelyik módosabb gyanúsított fogadta fel. Azért utasítják el, mert  dolgozik a Santa Cruzi-i ügyészségnek, és ezért összeférhetetlen. Csak a Sosa szakértője jó, ellenbizonyítás összeegyeztethetetlen. Éljen a bolív igazságszolgáltatás!!
3. Négy elfogató parancsot adnak ki , orvosi szakvélemény alapján hiányzókra.A legmegdöbbentőbb  Juan Carlos Santiestevan elleni kiadott parancs, aki azért nem ment Cochabambára mert H1N1-e van.
4. El Viejo és Sosa összevesznek egy szembesítésen. Sosa megsértődik, és közli hogy rágalmazásért eljárást kezdeményez ellene. El Viejo szívbaja miatt rosszul lesz és kórházba viszik.
5. Tóásó Előd ügyvédje 40 alapdokumentumról bizonyítja be hogy hamis, törvénytelen módon keletkezett, és kéri ezek kizárását. Nem szeretném egyenként leírni, de olyanok mint, a letartoztatása után 7 órával később hamisított letartoztatási parancs, a kihallgatáson nem létező magyar-spanyol fordító személye, akit később kreáltak, és az ügyészségen dolgozó jogász. Az már csak részletkérdés, hogy azt sem tudja melyik földrészen van Magyarország.
6. Előd volt a fotósok kedvence, minden újság vele van tele.
Kép: EFE Jorge Abrego
7. Videó

Üzenem az MTI nek hogy:
1. Nem a végső meghallgatás a perében, mert még nem volt per. Ez egy vádemelési tárgyalás. Per ennek lezárása után, min 3 hónap múlva kezdődhet.Nem lesz ítélet ennek lezárása után csak vádemelés.
2. Nem 29, hanem több mint 30 hónapja van előzetesbe, vádemelés nélkül. Most szeretnének vádat emelni.
3. Ennyire nem tudnak spanyolul, hívjanak fel, vagy írjanak. Elérhetőségem ott a falon.


Tóásó Edit

Nincsenek megjegyzések: