Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2011. október 21., péntek

Vádemelés tárgyalás második nap

Share

Mario Tadic egy csokor gerberát küldetett az ügyvéden keresztül Sosa ügyésznek, a következő felirattal: Mert a szemek nem gyilkolnak, utalva a tegnapi nevetséges ügyészi indítványra, hogy a bíró kötelezze a gyanúsítottakat, hogy ne nézzék Sosát  gyilkos szemekkel.
Véleményem szerint, borzasztóan meggondolatlan tett volt, ami kiborította a bírót, és azonnal felfüggesztette a tárgyalást és a bombaszakértő egység segítségével átvizsgáltattak mindent, és mindenkit, majd ígéretet tett arra, hogy felülvizsgálja a gyanúsítottak biztonsági állapotát, mert véleménye szerint  terrorgyanús személyeknek nem lehetne semmi kapcsolatuk a külvilággal.
 A virágküldés részletei.

Az ügyvédek a délelőtti meghallgatás során sorra bizonyították, hogy az eljárás szabálytalan, és olyan abszolút jogi hibák vannak, amik az ügy megszüntetéséhez kellene vezessenek.

Nagyon fontos szembesítést filmeztek le a sajtósok, Sosa és El Viejo szembesítését, ahol az öreg elmondja, hogy ő tette be a kiállítási standra a fegyvereket, Sosa ügyész megrendelésére.

Videó Sosa-El Viejo szembesítésről.

Előd állapota jó, tegnap sikerült kommunikálni vele, elég letört hogy egyedül van, de a családtagok ellátják élelemmel, amiért köszönettel tartozom, főleg Juan Kudelka menyasszonyának.

Tóásó Edit

 

Nincsenek megjegyzések: