Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. szeptember 27., vasárnap

Három fotó ami megrendítette a bolivíaiak hitét




Ez a három kép tartja lázban a bolíviaiakat kedd óta. Eduardo latható rajta az ügy koronatanújával ( El Viejo ) a jobbján és Andrade, az UTARC taktikai egység  parancsnoka a baloldalán.
A másik két képen a Andradeval és El Viejo két fiával fényképezték le.

El Viejo -az öreg-az ügy koronatanúja volt, jelenleg külföldön van, gyerekei szintén ismeretlen helyen. Utóbb azt  nyilatkozta, hogy vallomását Marcelo Sosa főügyész csapata fenyegetéssel és erőszakkal kényszerítette ki.
Andrade parancsnok személye ennél jóval érdekesebb, hiszen az ő egysége volt aki április 16-án végrehajtotta a parancsot és az állítólagos tűzharcban ( ami hazugság, hiszen kifele irányuló lövésnyomok nem voltak, a ballisztikai jelentés sem tartalmazza. ) lelőtte Edut, Árpit, Mike-ot és elfogta Elődöt és Mariót.
Ugyanez az egység hajtott végre szeptember 3-án egy jogszerűtlen, erőszakos támadást az Unitel tévécsatorna dolgozói ellen, amikor meg akarták akadályozni a forgatást.
Szeptember 5-én felszámolták az egységet, így ez a taktikai egység jelenleg nem működik Bolíviában.
Számos kérdés merült fel, és merül továbbra is fel, és vitatkoznak ezen folyamatosan. Kétségek és még nagyobb kételyek.
1. A fotó eredetisége kérdéses, hiszen egy névtelen személy juttatta el több újság szerkesztőségébe. Ettől azonban jogosan várják el, hogy az ügyész kivizsgálja és kihallgassa Andrade parancsnokot. Sosa ügyész kinyilvánította , hogy a kép nem tartozik a nyomozás tárgykörébe, és nem kíván vele foglalkozni. Ugyanakkor utalt arra, hogy nincs bizonyító ereje egy fotónak. Kijelentése nagy viharokat kavart, hiszen a az Eduardo kocsijában talált fotókat, amin  a srácok fegyveresen fotózkodtak, bizonyítékként használja,  csúnya zöld tablójára aplikálta és folyamatosan mutogatja. Azok a fényképek bizonyítékok, ezek meg nem. Eredetiségét azoknak sem vizsgálta, vizsgálat nélkül elfogadta.
Sok Santa Cruzi -i embert és családot hurcoltak meg csak azért, mert valamilyen fotón szerepelnek valamelyik fiúval.
2. Ha ismerték egymást, akkor milyen kapcsolatban voltak??? Azt mindenki tudja hogy a Las Amerikas hotelben végrehajtott merénylet éjszakáján egy magas rangú tiszt is lakott a folyóson a belső elhárítástól. Clavijo. Már akkor megkérdőjelezték azt is, hogy miért végezték őket ki, hiszen mindent tudtak róluk. Miért nem tartoztatták Edut le és kérdezték meg: Miért volt ott? Mit csinált ott? Ki hívta ?
Másik sarkalatos pontja a kétségeknek az, hogy a lövések után miért hagyták elvérezni a srácokat ?? Hiszen a kórház 2 sarokra van?? Fogadjuk el azt a valótlanságot, hogy alsógatyás tűzharc volt, és tűzharcban lőtték le őket. Akkor is kötelességük lett volna ártalmatlanítás után kórházba szállítani őket. De ez sajnos nem történt meg. Ellenben vannak ütés és kínzásnyomok, amik a fotókon is jól látszanak.
Ezek margójára felvetődik az a kétség is, hogy Eduárdot a bolív kormány hívta és csalinak használta hogy konfliktushelyzetet teremtsen. Az tény, ha a képek igazak, akkor komoly kapcsolatban állt velük.
És miért hagyták Elődöt életben?? Kell nekik valaki, akit tovább lebegtethetnek az ügyben. Szinte bizonyos.

Sok-sok kétség merül fel. Csak kétségek vannak az ügyben. A mai nap Cezar Navarro, a parlamenti vizsgálóbizottság elnöke bejelentette hogy október 1-re meghívja Andrade parancsnokot vallomástételre. Ismételten felébredt ez a teljesen illegitim politikusokból álló  vizsgálóbizottság, ami nyomozati szakban vizsgálódik az ügyben. Érdekes " demokratikus " eszköz. A vizsgálóbizottság ellenzéki tagjai viszont jelezték, hogy teljesen fölösleges a munka, egészen addig, amíg Marcelo Sosa ügyész nem mutatja meg nekik, az állítólagos bizonyítékait, amit számítógépekről, telefonokról, fényképezőgépekről nyert ki illegitim módon, bírói engedély nélkül, és amit még eddig senkinek nem mutatott meg.


                                   

Nincsenek megjegyzések: