Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. október 13., kedd

Kiderült a Mike Dwyer bolíviai boncolási jegyzőkönyve is hamis

Dwyer eggyetlen lövés által halt meg Bolíviában
Kedd, október 13, 2009 17:25

Az állami Patológus Dr. Marie Cassidy azt mondta az igazságügyi boncolási jegyzőkönyv alapján   Michael Dwyer, halálát  egyetlen lőtt seb a szívébe okozta.

Dr. Cassidy elmondta, hogy a bolíviai boncolás hiányos és felületes volt, nem végeztek a nemzetközi patológiai normáknak megfelelő boncolást.
Megállapításai többszörösen  is ellentmondanak  a bolíviai hatóságok által végzett jegyzőkönyvben megállapítottaknak, akik azt állították, hogy  Dwyer hat alkalommal lötték meg. Ezzel szemben, egyetlen, a szívbe , közelről irányzott lövés végzett vele.
A Bolivan hatóságok azt is mondták, hogy Michael Dwyernek  két fegyvert volt a szállodai szobájában, és a tűzpárbajban használta, és lőpor maradékot találtak kezein.  Dr. Cassidy kifejtette, nem volt lőpor a kezén, és semmilyen más bizonyíték nincs a fegyverhasználatra.
Az Egyesült Királyság és Írországba akkreditált Bolíviai nagykövetasszony akit a nyilvános vizsgálatra meghívtak , azt mondta a nyomozást végző ír nyomozóbírónak, hogy Dwyer tűzharcban halt meg,ami alatt  51 lövés dördült el.
Beatrice Suveron nagykövetasszony azt mondta a bolíviai kormány hajlandó lenne együttműködni egy nemzetközi vizsgálat lefolytatásában , és minden segítséget szívesen vesz a folyamatban lévő vizsgálattal kapcsolatosan.
Mike családja, egyetért a nemzetközi vizsgálat lefolytatásában, és részt kíván venni.
Az ügy nyitott maradt, a jelenlevő rendőrségi és igazságügyi szakértők szerint, és további vizsgálat lefolytatását igényli.


RIP MIKE, EDU, FIÚKA !!!

Nincsenek megjegyzések: