Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. október 8., csütörtök

Nem csak gyilkosok, hanem tolvajok is a Magyarósi Árpádot, Rózsa Flores Eduardo-t, Mike Dywer-t kivégző és Tóásó Elődöt, Mario Tadicot megkinzó " taktikai egység " tagjai

Zsebre vágták Rózsa-Floresék pénzét kivégzőik

A spanyol érdekeltségű bolíviai lap, a La Razón újabb és fölöttébb érdekes fejleményekről számolt be az április 16-án rejtélyes körülmények között meggyilkolt Rózsa-Flores, Magyarosi Árpád és az ír Michael Martin Dwyer haláláról. A lap elárulta, hogy azért tudhatott meg újabb és újabb részleteket a Santa Cruz-i Las Américas szálloda negyedik emeletén végrehajtott kommandósakcióról, mert viszály támadt a kommandósegységen belül.
Az április 16-án hajnalban Rózsa-Floreséken rajtaütő és három csoportra osztott 25 fős kommandó első egysége behatolt Rózsa-Floresék szobájába, majd valószínűleg (egyelőre ismeretlen mennyiségű) készpénzt vihetett magával Rózsa-Flores Eduardo szobájából. Az azóta feloszlatott válságmegoldó és taktikai egységben (UTARC) azért bomlott meg az összhang, mert az első nyolc fő nem beszélt erről a másik két csoportnak, és nagyon összevesztek. A nyomozáshoz közeli források elmondták, ez az oka, hogy a különben megfeneklett nyomozás időnként lendületet kap, mivel a másik két csoport bosszúból újabb és újabb részleteket – iratokat és fényképeket – ad át a sajtónak.
A nevezett források elmondták, az igazságügyi minisztérium egyik nyomozati iratából kiderült, hogy a kommandósok 700 dollárt, 1000 bolívanót, illetve 800 darab magyar és horvát bankjegyet találtak. Az ügy vizsgálati szakaszával megbízott Marcelo Soza ügyész maga mondta el, hogy a kommandó három csoportja hivatalos személy jelenléte nélkül hajtotta végre a támadást.
Az akció kivizsgálására alakult többpárti parlamenti bizottság két ellenzéki tagja tervezi, hogy feljelentést tesz az ügyben, bár belátják, hogy nagyon nehéz lesz megtudni, mennyi volt a teljes összeg, és hová tűnt. A La Razón nem tudta feltenni kérdéseit a rendőrfőnöknek, Víctor Hugo Escobar tábornoknak.
Wálter Andrade Sanjinés százados, a feloszlatott UTARC volt vezetője megromlott – „depressziós” – egészségi állapotára hivatkozva nem akar új vallomást tenni a többpárti parlamenti bizottságnak. Megerősíti azt a változatot, amelyet még a rajtaütés után tett Marcelo Soza ügyésznek. Rajta kívül még jelentést tett az akcióról a rendőrség országos hírszerző részlegét vezető Jorge Santiesteban Claure ezredesnek is. Andrade szeptember 27-én – a lap keddi tudósítása szerint – ittasan közlekedési balesetet okozott, és most kórházban ápolják.
A lap szerdán azért hozta nyilvánosságra ezt a cikket, mert a bolíviai kormány belügyminisztere, Alfredo Rada tudni akarta, ki készítette a felvételeket, és bizonyítékot követelt a lap állításaira, mivel szerinte a fényképek akár montázsok is lehetnek. A cikkhez mellékelte egyébként azt a fényképet, amelyet az ügyész még június 12-én mutatott be. Ezen a fotón Rózsa-Flores Eduardo látható, és feltehetően a Santa Cruz-i Távközlési Szövetkezet (Cotas) standján számol bankjegyeket, állította akkor Marcelo Soza.
(La-razon - MNO - Kuruc)

Most már értem, miért nem adták vissza a személyes tárgyakat. 6 hónapja kérjük vissza  folyamatosan a személyes tárgyakat. Hiszen a pénzen kívül volt még néhány értékes személyes tárgy ( Tadic Rolex órája, Mike szintén értékes órája, mindenkinek több nagyobb értékű személyes elektronikai eszköze, ruhája, Mp4,stb.. ) és a letartoztatottak ruhái is fontosak lennének, hiszen mégis csak kell valamiben járni, a börtönben is.Főleg La Pazba szállításuk után igazán nagy hasznát vették volna a ruháknak, hiszen képesek voltak Elődöt 900 km-t utaztatni alsónadrágban !!!! A bolív hatóságok, a nemzetközi normáktól és saját szabályzatuktól eltérően nem készítettek leltárt a szállodában összeszedett tárgyakról. Vajon miért?? Azt hiszem most már tudjuk. 
Az eszmefuttatást folytathatnám a régi öreg magyar mondással. Aki hazudik, az lop is, sőt gyilkol is...

Nincsenek megjegyzések: