Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. október 8., csütörtök

Mario Tadic Astorgának volt mersze feljelenteni Bolíviát

Szeretném megosztani veletek Mario Tadic Astorga, az Előddel együtt letartoztatott horvát állampolgár  által benyújtott feljelentés visszaigazolását az Inter Amerikai Emberi Jogi Bizottságánál.
Az ügyiratszám adott, a feladat is. Nekünk is csatlakoznunk kell a beadványhoz. Úgy ahogy ők is csatlakoztak az általam az Eu Parlamentnek benyújtott petícióhoz.Ha azt szeretnénk, hogy sikert érjünk el, Elődék hazakerüljenek, a halottakat rehabilitálják, nemzetközi porondra kell terelni az eseményeket.
Ideje lenni ezt a komédiát lezárni, a hazugságokra pontot tenni, hiszen minden nap megtudunk olyan dolgokat, amik egy demokratikus országban csak a bábszínházban hangozhatnának el.
Minden esetre én, mi Előddel a héten megírjuk saját csatlakozó beadványunkat, és elküldjük. Remélem az Európai Unió is komolyan veszi az emberi jogok védelmére tett hitvallását, és nem csak egy kétsoros elutasító levélre fogja futni, hanem ténylegesen érdemben vizsgálatot fog indítani. Sok-sok bizonyítékot beküldtünk nekik, az emberi jogok súlyos megsértése tekintetében, ami az egész ügyet folyamatosan jellemzi.
Az igazságnak ki kell derülnie, és ennek a nagy igazságtalanságnak be kell fejeződnie.



Nincsenek megjegyzések: