Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. december 31., csütörtök

Evo Morales rágalmazta Perut

A mai nap a rágalmazás napja ismét, a bolíviai államfő Evo Morales részére.

Tizenhat hónapja három ex miniszter Javier Torres Goitia, Mirtha Quevedo és Jorge Torres, Peru vendégszeretetét élvezik. Politikai menedékjogot kaptak Evo Morales kormánya ellen, aki 2006 óta módszeresen az ellenzék vezető politikusainak eltávolításán, és a hatalmi ágak összevonásán fáradozik.
Több diplomáciai kérést követően, Peru elutasította a politikai menekültek kiszolgáltatását, és a hatályos kétoldalú egyezményekre és diplomáciai gyakorlatra hivatkozva meg is tehette ezt.
Evo Morales elnöknél Peru döntése kiverte a biztosítékot, és ismételten a mutogatós rágalmazásba kezdett.
Nem kevesebbet állít, mint azt, hogy Peru aktívan részt vesz az ellene folyó cselekményekben-feltételezhetően az állandóan emlegetett és elképzelt önmerényleteire gondolt.
" Alan Garcia perui elnök a felelős azért, hogy a megszökött " bűnözök " nem lesznek elítélve a frissen megválasztott kormány és a nép által. " Alan Garcia elnök a múlt héten rosszallását fejezte ki a Evo Morales és Hugo Chavez klímakonferencián elkövetett bojkottja miatt, és kifejtette, hogy a két államfőt nem a klímaváltozás aggasztja, hanem a frissen fejlődésnek indult országuk fosszilis energiáinak kitermelését nem szeretnék csökkenteni, önnön érdekeik miatt. Ha a klímaváltozás miatt aggódnának, akkor a MAS párt nem bojkottálná a környezetvédelmi törvény bevezetését, nem irtanák az őserdőket a coca termelés növelése miatt. Ugyanakkor a bolíviai kormány egyik legnagyobb kereskedelmi partnere Kína, aki a jelentős piaci igény miatt, nem akarja és nem is fogja csökkenteni emisszióját.
Evo Morales sajtókonferenciáján odáig fajult, hogy a perui elnököt  azzal rágalmazta, hogy egyre kövérebb lesz és egyre kevésbé antiimperialista, és sérelmezte, hogy vámmentes kereskedelmi egyezményeket köt az USA-val és az Európai Unióval.

Nincsenek megjegyzések: