Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2009. december 24., csütörtök

Mario Tadic által elszenvedett kínzásokat, bántalmazásokat, az emberi jogainak súlyos megsértését megállapította a bolíviai ombudsman. Tóásó Elődről a jelentés még nem készült el. / Resolution defensorial Mario Tadic

Mario Tadic által elszenvedett kínzásokat, bántalmazásokat, az emberi jogainak súlyos megsértését megállapította a bolíviai ombudsman. Tóásó Elődről a jelentés még nem készült el.
Resolution defensorial Mario Tadic


A bolíviai Ombudsman megállapította a Hotel Las Americas szállodában 2009. ápr. 16-án végrehajtott Rózsa Flores csoportjának tagja - Mario Tadic Astorga ellen (aki jelenleg Tóásó Előddel együtt van közel 9 hónapja letartoztatva) eljáró hatóság eljárásáról, hogy jogellenes volt és Mario Tadic emberi jogait többszörösen megsértették.
Az ombudsman 6 pontban fogalmazta meg a bolíviai ügyészség és az eljáró hatóságnak, a jogsértések orvoslásának módját. Kéri a rendőrség vezetőit, hogy vonják felelősségre az eljáró rendőröket, az eljárás során elkövetett emberi jogi jogsértések miatt, különösképpen a Mario Tadic testi épsége  és a lakóhelyének sérthetetlensége miatt elkövetett jogsértések miatt . Kéri a Belügyminisztert , hogy Dr. Marcelo Sosa eljáró ügyész ellen, tegyék meg a megfelelő lépéseket és szankciókat, a lefolytatott eljárás szabálytalanságai miatt. Javasolja az eljáró katonák neveinek feltárását, valamint javaslatot tesz arra, hogy a nyomozás során működjenek közre az Ombudsmani Hivatallal, hogy az eljárás jogszerűsége biztosítva legyen.



 

Nincsenek megjegyzések: