Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. január 2., szombat

Bolíviában az ellenzéki vezető szökése miatt eltávolítottak két magas rangú katonai vezetőt

Bolíviában Manfred Reyes Villa szökése miatt eltávolították a titkosszolgálat vezetőjét Jorge Santiesteban ezredest és Armando Chopitea ezredest, aki az Interpol helyi vezetője volt.
Santiesteban ezredest eljárás alá vonták, a Peru-Bolívia határátkelő helyen dolgozó határőrtisztekkel együtt, tekintettel arra, hogy nem akadályozták meg az ellenzéki vezető szökését.
Santiesteban , a titkosszolgálat vezetője naprakész információkkal rendelkezik Rózsa Flores Eduardo, Magyarósi Árpád és Mike Dwyer halálát és Tóásó Előd, Mario Tadic letartoztatását okozó akcióról . Reménykedjünk, hogy az elnöki kegyelti körből való kikerülése megoldja a nyelvét, és választ fog adni az emberei által elkövetett szörnyű cselekedetekre.
Alfredo Rada miniszter kifejtette, hogy súlyos büntetéseket kapnak , akik a szökésben közreműködtek, és feladatukat nem végezték megfelelően. Manfred Reyes Villa-t törvényen kívüli, szökevénynek nevezték, aki büntetését távollétében is meg fogja kapni. Vagyonát már elvették, feltételezem a maradék- a saját és családja életét is szeretnék .
Az ellenzéki vezető szimpatizánsai felszólították a kormányt, hogy mutassák be a bizonyítékaikat, és kérik, hogy adjanak írásos garanciát arra, hogy a vezetőnek tisztességes eljárásban lesz része.

Nincsenek megjegyzések: