Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. január 25., hétfő

A bolíviai igazságügyi miniszter és Tóásó Előd igazságos, tisztességes tárgyaláshoz való joga

Igazságos, tisztességes, pártatlan tárgyalást, és mindazok előtt igazságos, tisztességes és pártatlan nyomozást szeretnénk Tóásó Elődnek.
Ez amit kértünk az Eu-tól és az amit kértünk a magyar diplomáciától. Ennek felügyeletét.Miért aggódom folyamatosan ezen?? Unalmas lehet egyeseknek. De sajnos az eddigi eljárási szabálytalanságok halmaza, csak és kizárólag aggodalomra adnak okot. Bolíviában nem létezik Alkotmánybíróság, nem létezik Legfelsőbb Bíróság, most pedig választottak egy új igazságügy minisztert.
Remélem mindenki ismeri a mondást: Fejétől bűzlik a hal .
Na lássuk az új fejet, ezen a bolíviai  igazságügyi rendszeren.


A szimpatikus indián fiatal tarijai hölgy ( 32 éves, egyedülálló, gyereke nincs ) neve Nilda Copa Condori, a híres Bartolina Sisa Egyesület delegálta jelen pozíciójába, amely a bolíviai őslakos, bennszülött, földműves nők legnagyobb szervezete. Nilda miniszterasszony ennek tarijai delegáltja volt, majd országos képviseletében látott el vezető szerepet, szorosan együttműködve, az Evo Morales pártával, a MAS-al.
Főiskolára nem járt. Egyetemét az élet egyetemén végezte. Jogi tudása ?? Lényegtelen. Párthűsége 100 %-os.
Önéletrajzából még az sem derült ki, hogy érettségizett-e egyáltalán.
Kérem szépen, ez a hölgy kívánja azt a jelentős feladatot elvégezni, ami Bolíviai jogrendszerének, bírósági rendszerének, ügyészi rendszerének, igazságszolgáltatásának és büntetés végrehajtásának reformja jelenti.
Az El Nacional Tarija nevű lap, exkluzív interjút készített vele, amiben kiemelte, hogy legfontosabb célja miniszteri székében, a külföldre szökött ellenzéki vezetők kiadatása, hazahozatala, és bolíviai bíróság elé állítása.

Remélem értik miért aggódom most már egyre jobban??

Nincsenek megjegyzések: