Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. január 22., péntek

Hugo Chavez magaslati betegség miatt nem tudott résztvenni az Evo Morales beiktatási ünnepségsorozatának minden programján

Avagy még sem jó a koka levél a magaslati betegségre???

Hugo Chavez az El Alto-i repülőtéren leszállva nem tudott megbirkózni a 4000 m-el, bár nagy szeretettel osztogatták a koka teát és koka levelet az érkező meghívottaknak.
Súlyos fejfájást és orvérzést kapott, így a katonai felvonulás és díszmeneteken sem tudott részt venni . Csak egy La Pazban tartott szertartáson vett részt amit követően a szállodájába vonult vissza, és kihagyta szeretett tanítványa beiktatási szertartásait.
Az késő délutáni órákban visszarepül Venezuelába, kihagyva  a világ legmagasabban fekvő stadionjában kezdődő beiktatási bulit.
A venezuelai diktátor, kinőtt zakójában.


Evo Morales 2008-ban az ENSZ-ben koka levelet rágcsálva előadta, hogy azért szükséges a szabad koka termesztés Bolíviában, mert a levél gyógyítja a magaslati betegséget.

Ez idő alatt az elnök az indián szertartáson megünnepelte a Többnemzetiségű Bolívia megalapítását, kiemelte az elmúlt 5 évét, amiben sikerült megváltoztatni Bolíviát és megváltoztatni a világot. Úgy érzi sikerült elindítania egy változási folyamatot a világban ami arra vezet, hogy megváltsák a földet a kapitalizmustól. ( Gondolom sokan vagyunk, akik nem kérünk az általa osztott szociál-kommunizmusból sem )
A szertartás végén kikiáltották Latin Amerika indián közösségeinek elnökéve.



Beszédében azt is kifejtette, hogy a túlértékelt emberi jogok védelme helyett az az évszázad következik , amikor az emberi jogok helyett a Földanya jogait kell védeni.( Ezek után nem csodálkozom, a magyarokat ért felfoghatatlan emberi jogi jogsértéseken, amit az ő parancsára hajtottak végre a venezuelaiakból verbuvált szabadcsapatai. ) Elmondta, hogy a földet ért károkért szintén a kapitalizmus a felelős, a mértéktelen altalajkincsek kitermelése miatt. Mellékesem jegyzem meg, hogy az alapigazság mellett nem felejthetjük el azt az aprócska tényt, hogy Közép és Dél Amerikában Venezuela és Bolívia a legnagyobb gáz és  kőolaj kitermelő, nem beszélve az egyéb bányáikról. A közösen elkövetett hibát csak másokra fogni, igaz politikusi magatartás.

Nincsenek megjegyzések: