Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. január 11., hétfő

Marcelo Sosa ügyész szívrohamot kapott

Marcelo Sosa főügyész, aki a Rózsa Flores ügyben a vizsgálatot vezeti La Pazban, múlt héten kedden egy orrműtétet követően pénteken szívrohamot kapott a kórházban. Az orvosok a műtét komplikációjaként értékelik az esetet és kilátásba helyeztek egy pacemaker beültetést , nyilatkozta hétvégén a felesége a sajtónak.
Alfredo Rada belügyminiszter reményét fejezte ki, hogy Sosa ügyész, aki a legtöbb információval rendelkezik Tóásó Elődék ügyéről, mihamarabb felépül, hiszen munkássága nélkülözhetetlen az ügyben. Igaz, hogy az ügy jelenleg áll, tekintettel, hogy a júliusban hozott Legfelsőbb Bírósági döntést, miszerint nem la Paz, hanem Santa Cruz illetékes az ügyben Sosa ügyész nem fogadta el, mint azt a döntést sem, hogy Tóásó Elődöt a santa cruzi Palmasola börtönbe kell átszállítani.
A santa cruzi bíró Luis Tapia Pachi ellen összeférhetetlenségi vizsgálatot indítottak, ami az ügy további folytatását teljességgel megakadályozza.
Jelenleg az Evo Morales  pártja  2/3-os többséggel rendelkezik a  törvényhozásban, és az első törvényhozási tételek közé tette a bírósági illetékesség törvényét államellenes bűncselekményeknél.
Így hamarosan a bolíviai kormány törvényt fog alkotni, a Tóásó Elődöt és Marió Tadicot illegálisan La Pazban tartásának  legalizálására. Így a több mint 6 hónapja fennálló állapotot egyetlen tollvonással fogják a kormány számára kedvezően lezárni, minden alkotmányos szabály ellenére.

www.ernestojustiniano.org alapján

Nincsenek megjegyzések: