Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. február 2., kedd

Kérem lobbizzatok az Eu parlament Külügyi bizottságánál, hogy maradjon napirenden a Rózsa Flores, Magyarósi Árpád, Mike Dwyer, Tóásó Előd , Mario Tadic ügy

Kedves Jóérzésű, tenni vágyó ismerősök és ismeretlenek.

Gondolom ti is szomorúak vagytok, hogy 293 napja már, hogy kivégezték Rózsa Flores Eduardót, Magyarósi Árpádot és Mike Dwyert Bolíviában , és letartoztatták testvéremet Tóásó Elődöt és Mario Tadic-ot.
Szomorúak a történtekért, és még szomorúbbak a passzivitásért, ami körülöleli az ügyet. Könnyű volt kimondani a " terrorista " , " merénylő " most már " fegyveres felkelő " hangzatos címeket, de nem könnyű elviselni, hogy ilyen hamis vádakkal megölték, letartoztatták őket.
Az igazság meg nem érdekel senkit...
Remélem nem így van, remélem hogy ismételten össze tudlak benneteket fogni, hogy egy újabb lökést adjunk az ügynek.
Egy nagyon sürgős feladathoz kérem a segítségeteket. A júniusban EU-hoz benyújtott petíciómat a Petíciós Bizottság áttette a Külügyi Bizottsághoz.  Szeretnélek megkérni, hogy lobbizzatok az ügy érdekében, küldjetek leveleket a Külügyi Bizottságnak, valamint az Emberi Jogi Bizottságnak, ahol Tőkés László Püspök Úr közbenjárásával tartják napirenden az ügyet.
Két dolgot kértem a Petíciómban, amit több mint ezren aláírtatok online, és személyesen.
- Nemzetközi vizsgálóbizottság felállítását  a Bolívia állam által elkövetett jogsértések kivizsgálására. A kivégzés és a súlyos emberjogi sértések tekintetében.
- Az EU Bolíviában lévő képviselete szavatolja, felügyelje Tóásó Előd és Mario Tadic tisztességes eljáráshoz és tárgyaláshoz való jogát. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy politikai okokból ne tarthasson Bolívia kormánya fogva EU polgárokat.

Ennek a beadványnak sikert kell hoznia. Az EU Külügyi Bizottsága képes tenni , és tud is tenni ezekért.
Kérlek benneteket, hogy írjatok levelet a két bizottságnak, aki többre is képes, írhat a képviselőknek is.
( Elérhetőségüket elkérheted a toasoedit@toasoelod.com címen )
A levelet magyar, angol. bármilyen EU hivatalos nyelven írhatod. A lényeg, hogy írd meg és küld el. Küld egy másolatot nekem is.

Az e-mailcímek:

xp-afet@europarl.europa.eu
xp-Droit@europarl.europa.eu
toasoedit@toasoelod.com

Hivatkozás: Case no: 1003-2009  Human Rights Violation in Bolivia

Hiszek, és sokszor mondtam tudom, hogy a magyar összefogás csodákra képes.

Köszönettel

Tóásó Edit

2 megjegyzés:

Nagy Attila Puli, a vallásos anarchizmus prófétája írta...

És az is szomorú, hogy a "szeretet intézménye", a Vatikán nem tett semmit Előd érdekében.

Árpádné írta...

Bizony nagyon is igaz!
Az egyház miért nem segít???????