Szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok levelet Elődnek! Küldjetek kiolvasott újságot, kiolvasott könyvet neki!! Mutassuk meg, hogy nem lehet komcsi módszerekkel megfélemlíteni egy magyart !! Ha elvesznek tőle tízet-küldünk helyette százat!!
Létezik egy posta-kész közepes boríték ( tengeren túli ) a postákon, 840 Ft az ára, abba ami belefér, mérlegelés nélkül elküldhető. Csak jól le kell ragasztani. Igaz úgyis kivágják :))
A címet személyesen elküldöm mindenkinek. toasoedit1@gmail.com

2010. április 30., péntek

Mire elég a kétharmados többség ?? Avagy Béke Nobel Díj vagy Hágai Törvényszék ??

Mire elég a kétharmados többség Bolíviában? 
Nobel díjra !!
Történt ugyanis, hogy a MÁS párt uralta kétharmados bolíviai parlament megszavazta a világ egyik legérdekesebb rendeletét. A rendelet felhatalmazza a Kancelláriát, hogy minden anyagi és kommunikációs eszközt felhasználjon Evo Morales Nobel Békedíjának világméretű lobbikampányához. Szóval egy kétharmaddal akár Béke Nobel Díjért is lehet lobbizni. Moralesnek kell a Nobel díj. 2007-ben nem kapta meg. Al Gore kapta helyette. Egy Amerikai. Egy Kapitalista. Tavaly szintén egy Amerikai. Most lobbizni fog érte. A szocialista forradalmi eszmét hirdető baráti mozgalmak, és emberek támogatni is fogják.Lobbizni fognak, hogy a Földanya Tisztelő, az Indián Népek Védelmezője Nobel díjas legyen. Adolfo Pérez Esquivel, argentin szobrász, építész 1980-as díjazott , híres emberjogi aktivista jelölte barátját , Evo Moralest, kompromisszumkészsége, és a bolíviai változások miatt-amik mintaországgá tették a világ számára. ( Chavez is elismételi ezt minden alkalommal, hogy nehogy elfelejtsük.) Az ellenzék azonban több üggyel(közte a Rózsa Flores, Magyarósi Árpád, Mike Dwyer életét és Tóásó Előd, Mario Tadic jogellenes , immár 13 hónapja tartó letartoztatását követelő) kapcsolatosan,ami 2005 óta 63 emberéletet, és több száz politikai letartoztatást és menekültet produkált tett feljelentést Evo Morales és Bolívia ellen, emberiség ellenes bűncselekmények miatt. 
Az ország egyik fele Nobel díjat, a másik fele meg Hágai törvényszéket szeretne az elnöknek. 
De az is lehet, hogy Evo Morales tisztában van azzal, hogy Nobel Díjas nem kerülhet a Hágai Törvényszék elé. 

Tóásó Edit

Nincsenek megjegyzések: